NaslovnicaVijesti(VIDEO) Evo kako je 19-godišnji Alphonso Davies uništio obranu Barcelone: Obilazio ih...

(VIDEO) Evo kako je 19-godišnji Alphonso Davies uništio obranu Barcelone: Obilazio ih kao čunjeve!

U nevjerojatnoj noći za Bayern u Ligi prvaka, 19-godišnji Alphonso Davies je možda imao jednu od najboljih utakmica u svojoj karijeri do sada, nakon što je uništio obranu Barcelone.

Evo kako je 19-godišnji

Bayern Munchen je u petak navečer ostvario ogromnu pobjedu od 8-2 protiv Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka.

Prije utakmice Karl-Heinz Rummenigge je upozorio Lionela Messija na tinejdžera koji igra na lijevom beku Daviesa, ali zapravo su Barcelonini braniči trebali dobiti to upozorenje.

U 62. minuti, s tim daje Bayern već vodio sa 4-2, Davies je prošao pored Messija, natjerao Artura Vidala da izgleda glupo, a onda osramotio Nelsona Semeda i Gerarda Piquea, dok je Joshui Kimmichu asistirao za gol.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!