NaslovnicaVijesti(VIDEO) Evo kako je Messi igrao obranu protiv Dinamo Kijeva!

(VIDEO) Evo kako je Messi igrao obranu protiv Dinamo Kijeva!

Pep Guardiola jednom je opisao Lionela Messija kao najboljeg braniča na svijetu, ali nije točno opravdao tu izjavu sinoć protiv Dynamo Kijeva.

Evo kako je Messi

Messi je postigao svoj četvrti penal u aktualnoj sezoni u pobjedi Barcelone nad ukraijnskim timom, što im je bila treća pobjeda u natjecanju.

Kratki videzapis Messija kako se šeta i ne trudi se krenuti za Dinamovim igračem dok vodi loptu na sredini terena postao je viralan.

Treba imati na umu da je ovo doslovno bio kraj utakmice, dok drugi duži isječak pokazuje da je pokušao potrčati za loptom. Ipak, to niej baš sjajno za Messija s obzirom na to da je želio napustiti Barcelonu na ljeto prije nego št oje nevoljno pristao ostati.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!