NaslovnicaVijesti(VIDEO) Evo kako su se navijači PSG-a oprostili od Mbappea na Parku...

(VIDEO) Evo kako su se navijači PSG-a oprostili od Mbappea na Parku Prinčeva!

Prije početka utakmice protiv Toulousea, navijači PSG-a priredili su spektakularnu koreografiju kao emotivan oproštaj od Kyliana Mbappea, koji je nedavno potvrdio svoj odlazak iz Pariza na kraju sezone. Mbappe je u svom posljednjem nastupu u dresu PSG-a na Parku prinčeva postigao prvi gol na utakmici. Unatoč tome, gosti su na kraju slavili rezultatom 3:1.

“Od početka sam naglašavao da ću se obratiti kada dođe pravo vrijeme, pa stoga želim obznaniti da je ovo moja posljednja sezona u Paris Saint-Germainu. Neću produžiti ugovor, tako da će se ova avantura za nekoliko tjedana okončati”, izjavio je Mbappe, izrazio zahvalnost svima s kojima je surađivao u PSG-u i poručio:

“Iskreno, u ovom trenutku preplavljen sam emocijama. Prošlo je mnogo godina u kojima sam imao privilegiju i veliku čast biti dijelom najvećeg francuskog kluba i jednog od najboljih klubova na svijetu. PSG mi je pružio prvo iskustvo u profesionalnom nogometu, noseći sa sobom veliki pritisak. Također mi je pružio priliku da napredujem kao igrač uz neke od najvećih imena u povijesti, te da upoznam mnogo ljudi i osobno sazrim uz sve uspone i padove koje sam doživio.”

Iako nije otkrio svoj sljedeći klub, Mbappe je potvrdio da će napustiti Francusku. Svjetski poznati stručnjaci za transfere već nekoliko mjeseci nagađaju da je njegov prelazak u madridski Real gotovo dogovoren. Mbappe je imao opciju produljiti ugovor s PSG-om na još godinu dana, ali odlučio je ne iskoristiti tu mogućnost, što znači da će klub napustiti bez odštete.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!