NaslovnicaVijesti(VIDEO) Evo što je Chiellini rekao Jordiju Albi dok se biralo tko...

(VIDEO) Evo što je Chiellini rekao Jordiju Albi dok se biralo tko će prvi pucati penale!

Italija je prošla u finale Europskog prvenstva nakon što su u polufinalu ostvarili izbacili Španolsku (1-1) i to na penale.

Prvo su Talijani došli u vodstvo preko Federica Chiese u 60. minuti, a izjednačenje Španjolskoj donio je Alvaro Morata u 80. minuti. U raspucavanju sa bijele točke prvi je promašio Manuel Locatelli, međutim, Morata i Dani Olmo su na kraju bili tragičari.

Primijetili smo i zanimljiv detalj koji se dogodio prije raspucavanja. Bacanje novčića podijeljeno je u dva dijela – prvo se biralo na koji gol će se izvoditi penali, a onda tko će prvi pucati. Jordi Alba, koji je sinoć bio kapetan Španjolske, mislio je da je on pobijedio u bacanju novčića, ali je sudac dao prednost Italiji.

Nakon toga je Giorgio Chiellini zagrlio Albu i u šali mu rekao: “Lažljivac, Lažljivac.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!