NaslovnicaVijesti(VIDEO) Evo zašto je Alisson Becker najbolji vratar na svijetu!

(VIDEO) Evo zašto je Alisson Becker najbolji vratar na svijetu!

Liverpool je objavio video Alissona kako se priprema pred novu sezonu Premier lige 2020/21. Vratar pokazuje zašto je najbolji na svijetu.

Evo zašto je Alisson

Alisson je ove sezone još jednom nevjerojatan za Liverpool.

Nakon što je Liverpool dvije sezone zaredom završio sa najmanje primljenih golova u Premier ligi, puno toga se svodi na Brazilca.

Možete vidjeti zašto je Alisson Becker u vrhunskoj formi, a Liverpool je objavio isječke svojih snimki sa predsezonskog treninga.

Na brazilskom vrataru se vidi kako brzo ulazi u svaki kut, braneći šut, a zatim vraćajući se i spremajući za sljedeći brzi hitac u suprotni gornji kut.

Liverpool svoju prvu utakmicu u Premier ligi igra protiv Leedsa, gdje su ogromni favoriti sa koeficijentom od 1.30 na njihovu pobjedu u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!