NaslovnicaVijesti(VIDEO + FOTO) Objavljene prve slike Ronaldinha kao zatvorenika - sudac odbio...

(VIDEO + FOTO) Objavljene prve slike Ronaldinha kao zatvorenika – sudac odbio jamčevinu!

Prva slika Ronaldinha kao zatvorenika je otkrivana nakon što je sud u Paragvaju odbio jamčevinu za bivšeg igrača Barcelone.

Objavljene prve slike!

U četvrtak je brazilska leglenda uhićena u Paragvaju zbog navodnog pokušaja ulaska u zemlju koristeći lažnu putovnicu, zajedno sa bratom, s dokumentacijom koja tvrdi da je dvojac bio iz zemlje u koju su ulazili.

Sada je izašla i prva slika Ronaldinha kao zatvorenika, slika koju je objavio novinar Unicanala Hernan Rodriguez, koji je to uradio na Twitteru.

Sudac je donio presudu da Ronaldinha zadrži u zatvoru u subotu pod uvjerenjem da će pobjeći iz zemlje prije nego što mu to dozvole.

Međutim, 39-godišnjak je ostavljen u policijskoj ćeliji i nije prebačen iz zatvora zbog svog statusa nogometaša.

Ronaldinho i njegov brat bi trebali da se u ponedjeljak ponovo pojave pred sucem, a odvjetnik Sergio Queiroz će zatražiti puštanje natrag u Brazil.

Queiroz je tvrdio da bivši igrač nije znao da su putovnice lažne, rekao je za Yahoo Sports, “Ronaldinho nije počinio zločin, jer nije znao da su putovnice koje su mu dali, lažirane.”

Sudac je objasnio da je maksimalno vrijeme istražnog razdoblja šest mjeseci, što daje izgleda da bi bivši igrač Barce mogao toliko vremena da provede u zatvoru, iako to možda neće trajati tako dugo.

Žalbe na kućni pritvor su odbijene, jer u kući nije bilo dovoljno informacija da su braća tu trebala boraviti.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!