NaslovnicaVijesti(VIDEO) Gareth Bale otvoreno razgovarao o svojoj situaciji u Real Madridu!

(VIDEO) Gareth Bale otvoreno razgovarao o svojoj situaciji u Real Madridu!

Gareth Bale je prekinuo svoju šutnju i otvoreno razgovarao o Real Madridu zbog toga što su stvari učinili mnogo težim nego što jesu u najotvorenijem i najiskrenijem intervjuu do sada.

Gareth Bale otvoreno razgovarao

Krilni igrač povezao se sa Velson zbog nadolazećih utakmica u Ligi nacija i rekao je Sky Sportsu da je lijepo osjećati se cijenjenim u usporedbi sa Španjolskom.

“Mislim da svi znaju koliko volim igrati sa Velsom”, započeo je.

“Lijepo je vratiti se na mjesto gdje vas malo više cijene i podržavaju važi navijači bez obzira na sve.”

Bale je prošle sezone igrao samo 20 utakmica za Los Blancose, uz samo dvije utakmice nakon ponovnog nastavka nogometa.

Pokuša je napustiti klub prošlog ljeta, ali dogovor sa Jiangsu Suningom u kineskoj Super ligi propao je u posljednjem trenutku.

“Mislim da klub mora odgovoriti na to pitanje, jer sam pokušao otići prošle godine”, nastavio je Bale.

“Sve su blokirali u posljednjoj sekundi. Bio je to projekat zbog kojeg sam bio uzbuđen prošle godine, ali nije se ostvario.”

“Bilo je i drugih slučajeva u kojima sam pokušao otići, ali klub to ne dopušta.”

“To je za klub. Što da kažem? Želim igrati nogomet. Još uvijek sam motiviran. Pretpostavljam da je sada sve na klubu. Ne mogu puno učiniti. Oni kontroliraju sve.”

“Imam ugovor i sve što mogu je nastaviti s onim što radim i nadam se da će se nešto dogoditi. Sve je u rukama kluba.”

Bale se pridružio Madridu 2013. godine za tadašnju svjetsku rekordnu naknadu od 86 milijuna funti, nakon impresivne forme u Tottenhamu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!