NaslovnicaVijesti(VIDEO) Harry Kane u Instagram intervju potvrdio da napušta Tottenham!

(VIDEO) Harry Kane u Instagram intervju potvrdio da napušta Tottenham!

Harry Kane je navijače Tottenhama alarmirao sa svojom izjavom na videu, nakon što je sugerirao da je otvoren za napuštanje Premier lige, ovisno o tome ‘kako napreduju kao tim’.

Harry Kane u Instagram

Napadač Tottenhama je postigao 136 golova u samo sedam sezona u Premier ligi otkako je debitirao i izgleda da je na dobrom putu da sruši rekord Alana Shearera za postignute golove u ligi.

U prošlosti je bio povezan sa odlaskom iz Londona, a sada je po prvi put potvrdio da i mogao napustiti klub u budućnosti.

U razgovoru sa Jamiejem Redknappom tijekom Instagram intervjua uživo, kapetan Engleske je rekao da je njegova budućnost povezana sa tim kako će tim raditi u budućnosti.

Nije tvrdio da želi otići, ali je rekao da će to razmotriti ‘ovisno o tome kako će tim napredovati’, a to dolazi nakon sezone poteškoća na stadionu Totenhama.

Navijači Tottenhama nisu pozitivno reagirali na ovu vijest i mnogi su pomislili da će on ostati u klubu samo do kraja sezone 2020/21.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!