NaslovnicaVijesti(VIDEO) Hrvatski reprezentativac tragičar: Nakon što je promašio zicer, njegov tim izgubio...

(VIDEO) Hrvatski reprezentativac tragičar: Nakon što je promašio zicer, njegov tim izgubio na domaćem terenu!

Hrvatski reprezentivac Josip Brekalo je postao tragičar Wolfsburga nakon što je u susretu 29. kola BUndeslige promašio zicer za vodstvo pri rezultatu od 0-0.

Hrvatski reprezentativac tragičar

U 20 minuti susreta, Wolfsburg je protiv Frankfurta igrao 0-0, kada je krenuo brzi napad, te su progirali hrvatskog repreznetativca u šesnaestercu. Brekalo se namjestio i opucao po golu, međutim, vratar Trapp je nevjerojatnom reakcijom obranio njegov udarac.

Sedam minuta kasnije stigla je kazna za taj promašaj i do kraja utakmice Wolfsburg nije uspio ostvariti niti jedan bod u utakmici koju su igrali na domaćem terenu. Ukupni rezultat na kraju utakmice bio je 1-2 za Frankfurt koji je imao mnogo sreće, jer je Wolfsburg zaista napadao, te imao 19 šuteva na gol.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!