NaslovnicaVijesti(VIDEO) Igrač Celte Vigo se naljutio i razbio VAR monitor jer nije...

(VIDEO) Igrač Celte Vigo se naljutio i razbio VAR monitor jer nije dosuđen jedanaesterac

Nogometaš Iago Aspas izazvao je incident u subotu na utakmici svoje Celte Vigo protiv Seville, kada je u napadu bijesa bacio VAR monitor na pod i razbio ga.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Iskusni napadač, koji je ostao zapamćen kao veliki promašaj Liverpoola, posljednjih dvadesetak minuta utakmice proveo je sjedeći na klupi, a razljutila ga je jedna sudačka odluka. Prvo je sudac Alejandro Fernandez u 98. minuti dosudio jedanaesterac za Celtu i obradovao sve u domaćoj momčadi, no nakon provjere sporne situacije uslijedilo je neugodno iznenađenje.

Suci u VAR sobi su zaključili da nema dovoljno elemenata za dodjeljivanje najstrožije kazne, a ova odluka teško je pala Aspasu koji je izrazio nezadovoljstvo tako što je prišao VAR monitoru pored terena i bacio ga na tlo. U jučerašnjem priopćenju Aspas je izrazio žaljenje zbog svog postupka za koji bi vjerojatno mogao biti kažnjen od strane Španjolskog nogometnog saveza.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!