NaslovnicaVijesti(VIDEO) Igrač Celte Vigo se naljutio i razbio VAR monitor jer nije...

(VIDEO) Igrač Celte Vigo se naljutio i razbio VAR monitor jer nije dosuđen jedanaesterac

Nogometaš Iago Aspas izazvao je incident u subotu na utakmici svoje Celte Vigo protiv Seville, kada je u napadu bijesa bacio VAR monitor na pod i razbio ga.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Iskusni napadač, koji je ostao zapamćen kao veliki promašaj Liverpoola, posljednjih dvadesetak minuta utakmice proveo je sjedeći na klupi, a razljutila ga je jedna sudačka odluka. Prvo je sudac Alejandro Fernandez u 98. minuti dosudio jedanaesterac za Celtu i obradovao sve u domaćoj momčadi, no nakon provjere sporne situacije uslijedilo je neugodno iznenađenje.

Suci u VAR sobi su zaključili da nema dovoljno elemenata za dodjeljivanje najstrožije kazne, a ova odluka teško je pala Aspasu koji je izrazio nezadovoljstvo tako što je prišao VAR monitoru pored terena i bacio ga na tlo. U jučerašnjem priopćenju Aspas je izrazio žaljenje zbog svog postupka za koji bi vjerojatno mogao biti kažnjen od strane Španjolskog nogometnog saveza.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!