NaslovnicaVijesti(VIDEO) Igrači Brightona se suočavaju sa istragom kluba nakon što su udisali...

(VIDEO) Igrači Brightona se suočavaju sa istragom kluba nakon što su udisali balone u Španjolskoj!

Četvrtina igrača Brightona, kako se izvješćuje, suočena je sa istragom kluba nakon što se pojavio video o njima kako udišu balone u Španjolskoj dok su bili na zimskoj pauzi.

Igrači Brightona

Kao i brojni drugi klubovi Premier lige, momčad iz Brightona ovog su tjedna krenula u toplije klime s zimskom pauzom.

Međutim, čini se da bi se nekoliko zvijezda kluba moglo naći u teškoj poziciji, dok The Sun izvješćuje da se Pascal Gross, Shane Duffy, Leandro Trossard i Alireza Jahanbakhsh mogu suočiti s internom istragom nakon što su u Španjolskoj primijetili kako udišu balone.

„Klub je svjestan videozapisa koji kruži društvenim medijima. Tim se pitanjem rješava interno “, citiran je glasnogovornik kluba.

U gornjem izvješću je napomenuto da je sadržaj balona u ovoj fazi nepoznat, pa će istraga nedvojbeno otkriti detalje, ali se znalo da sadrže dušični oksid, u prošlosti nazvan plin koji čini da se smijete.

Klubu je to neželjena distrakcija s obzirom na to da su još uvijek umiješani u bitku za ispadanje ove sezone, jer se nalaze samo tri boda iznad posljednja tri sa 12 utakmica preostalih do kraja. Zauzvrat, vrijeme će pokazati kako će se klub baviti ovom situacijom.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!