NaslovnicaVijesti(VIDEO) Impresionirao navijače: Raphael Varane odlučio pričati na Engleskom u svom prvom...

(VIDEO) Impresionirao navijače: Raphael Varane odlučio pričati na Engleskom u svom prvom intervju u Manchester Unitedu!

Raphael Varane napravio je prvi intervju kao igrač Manchester Uniteda na engleskom jeziku, nakon što je odbio svoj prvi dio odraditi na svom maternjem francuskom, što su navijači pohvalili na društvenim mrežama.

Francuska superzvijezda konačno je u subotu predstavljena vjernicima sa Old Trafforda na prvom punom stadionu od početka pandemije koronavirusa nakon višetjednih pregovora.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ole Gunnar Solskjaer je doveo Varanea u obranu sa nadom da će pomoći klubu u osvajanju velikih trofeja ove sezone.

Tijekom svog boravka u Madridu, Varane je bio vitalni član momčadi koju je vodio do četiri trofeja Lige prvaka i započeo je svaku utakmicu za francusku reprezentaciju na Europskom prvenstvu 2018. godine.

Nakon što je predstavljen, ragovarao je sa MUTV-om i otkrio zašto mu je bilo važno prvi intervju napraviti na engleksom: “Teško mi je napraviti ovaj intervju na Engleskom, ali moram pokušati!”

“Mislim da je jako važno biti u blizini navijača, jer imamo isti cilj – važno mi je biti ugodan sa suigračima i trenerom.”

Bivši igrač Real Madrida dodao je: “Prilika da se pridružim Unitedu je nevjeorjatna za mene, pa sam odabrao ovu promjenu za sebe i svoju obitelj..”

“Došli su sa mnom. Osjećate kada je pravi trenutak, a ovo je bilo to.”

“Jako sam sretan i uzbuđen što sam započeo ovo novo putovanje. Bila je to jako dobra avantura sa mojim starim klubom, ali sada je to za mene novi početak i jako sam sretan što sam ovdje.”

Varane je navodno jako želio pridružiti se Manchester Unitedu ovog ljeta, jer je oduvijek imao san igrati u Premier ligi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!