NaslovnicaVijesti(VIDEO) Individualni nastup Harryja Maguirea pokazuje da odlično igra na lijevom krilu!

(VIDEO) Individualni nastup Harryja Maguirea pokazuje da odlično igra na lijevom krilu!

Nevjerojatan individualni nastup Harryja Maguirea za Englesku protiv Islanda pokazao je da zvijezda Uniteda može igrati lijevo krilo.

Individualni nastup Harryja

Maguire je igrao u prvoj postavi zajedno sa Kyleom Walkerom i Ericom Dierom u Ligi nacija u srijedu.

No, zvijezda Uniteda pokazala je da može igrati i na krilnoj poziciji, gdje nam toplotna slika pokazuje njegovo kretanje. Primijetit ćete da se kretao najviše po lijevom krilu.

Ljubitelji Engleske na društvenim mrežama impresionirani su nastupom Maguirea, čiji je individualni nastup bio nevjerojatan.

Uvjerite se sami na videu ispod.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!