NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ivan Rakitić objavio videoporuku u vezi pandemije koronavirusa!

(VIDEO) Ivan Rakitić objavio videoporuku u vezi pandemije koronavirusa!

Kao i svi širom svijeta, sada su se i nogometaši Barcelone uključili u akciju koju su sportaši pokrenuli na društvenim mrežama #StayAtHome, gdje žele reći ljudima da ne idu nigdje i da ostanu kod kuće tijekom ove epidemije koronavirusa.

Ivan Rakitić objavio

Rakitić je otišao na društvene mreže i tamo postavio video, koji ćemo vam pokazati ispod.

Rakitiće je govorio  u videu na Španjolskom jeziku, gdje smo se potrudili da vam to i prevedemo, dok imate i i engleski prevod u samom videu.

“Ja sam Ivan Rakitić, šaljem vam poruku iz svoje kuće. Jako je bitno slijediti upute koje dobivamo, mislim da svi trebamo ostati u svojim domovima i iskoristit to vrijeme za obitelj. Moramo raditi i misliti na druge stvari i vjerovati ljudima koji brinu za nas. Perite ruke, izbjegavajte kontakte sa drugom ljudima i ovo ćemo zajedno prebroditi. Hvala i pozdrav.”

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!