NaslovnicaVijesti(VIDEO) Izašao novi dokumentarac o Ronaldu i Messiju: "Kraj je blizu"

(VIDEO) Izašao novi dokumentarac o Ronaldu i Messiju: “Kraj je blizu”

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi. Trebamo li reći više? Otkako su sredinom 2000-ih stigli na scenu, dvojac je ukupno skupio 11 Zlatnih lopti, 10 trofeja u Ligi prvaka i 12 titula La Lige. Osvojili su sve što se može osvojiti, dosljedno rušeći rekord nakon rekorda, sezonu za sezonom.

Oni ne usporavaju ni dan danas. Messi je postigao 31 gol u 44 utakmice u 2019/20. Dok je Ronaldo nastavio svoju nevjerojatnu formu za Juventus sa 37 postignutih golova u svim natjecanjima, dodajući svom ukupnom broju od 725 golova u preko 1000 utakmica.

Ali realno, nakon više od desetljeća na vrhu, ovi generacijski talenti vjerojatno će zauvijek objesiti kopačke o klin u ne tako dalekoj budućnosti.

Tužna je to istina za one koju su ih pratili od prvog dana. Od odrastanja u sustavu Lisabona i Newell Old Boysa do El Clasica u kojem su igrali jedan protiv drugog.

Ronaldo i Messi istinski su utisnuli svoj trag u povijesti nogometa.

Kako bi proslavio njihovu ostavštinu, YouTuber Lorenzo F7 je napravio 26-minutni dokumentarac pod nazivom: “Kraj je blizu”

Sjednite, opustite se i samo razmislite koliko ste sretni što živite u istom dobu kao Lionel Messi i Cristiano Ronaldo.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!