NaslovnicaVijesti(VIDEO) Izašli snimci koji pokazuju zašto je Lloris planuo na Sona: Oglasio...

(VIDEO) Izašli snimci koji pokazuju zašto je Lloris planuo na Sona: Oglasio se i vratar Tottenhama!

Pojavila se snimka koja točno pokazuje zašto su se vratar Tottenhama Hugo Lloris i Son Heung-min zamalo potukli u utakmici protiv Evertona.

Izašli snimci

Tottenham je pobijedio utakmicu sa 1-0, ali glavna tema je bio trenutak kada se kapetan Lloris sukobio sa Sonom na kraju prvog poluvremena, a suigrači su ih bili prisiljeni razdvojiti.

Navijače je zbunila drama i kako je izgledalo došla je iz ničega. Međutim, otkriveno je da je Lloris bio ljut na to što se Son nije trudio pokriti Yerryja Mina u napadu Evertona.

Jamie Redknapp, stručnjak sa Sky Sportsa, rekao je: “Son definitivno odustaje od napadanja i postoji reakcija. Lloris je ponosan i ne želi da netko protrči kroz njegovu obranu samo tako.”

“Zatim viče na Sona i to je najuzbudljivije što će se dogoditi u prvom poluvremenu.”

Lloris se incidentom bavio nakon utakmice i naglasio je da će neslaganje ostati iza zatvorenih vrata.

“To samo pripada svlačionici”, rekao je Francuz za Metro. “Vani možete reći što god poželite. Postoji mnogo poštovanja između svih igrača u svlačionici.”

“Ono što se dogodilo između mene i Sonnyja je samo nešto što je dio nogometa ponekad. Ali, uopće nema problema.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!