NaslovnicaVijesti(VIDEO) Jack Wilshere priznao da razmišlja o mirovini u svojoj 29 godini!

(VIDEO) Jack Wilshere priznao da razmišlja o mirovini u svojoj 29 godini!

Jack Wilshere priznao je da razmišlja o tome da se povuče iz nogometa, sa samo 29 godina, u izuzetno emotivnom i osobnom intervjuu.

Wilshere se nakada smatrao jednim od najboljih engleskih veznih igrača, a na scenu je izašao sa Arsenalom 2008. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No u posljednjem desetljeću doživio je mnoštvo ozljeda, a otpustio ga je Bournemouth ranije ovog ljeta.

U iskrenom razgovoru sa listom Athleticom, Wilshere se osvrnuo na svoju budućnost i sadašnje razmišljanje prema nogometu.

Na pitanje je li mu mirovina pala na pamet, bivša zvijezda engleske reprezentacije kaže: “Da, to mi jako puno pada na pamet.”

“Trenutno se budim ujutro i razmišljam: ‘Dobro, moram otići negdje trenirati’. Obično sam sam … U redu, trenirao sam s klubom prije, ali to je sad gotovo.”

“Vratio sam se na buđenje, samostalno trenirao i pronašao tu motivaciju. A pitanje koje si neprestano postavljam je: Zašto to radim?

“Rekao sam svom agentu da ne želim biti na toj poziciji gdje čekam i čekam, a prije nego što znate, dolazi siječanj i skoro sam izgubio još jednu sezonu.”

“Ne postajem mlađi. Učinio sam to prošle godine, pa da to ponovim … osjećam se kao da bih gubio vrijeme.”

Wilshere je raspravljao o utjecaju koji njegova karijera ima na obiteljski život, čak je rekao da je njegov sin Archie počeo postavljati pitanja.

“Moja djeca su u godinama u kojima razumiju. Posebno Archie, koji ima devet godina.

“On zapravo razgovara sa mnom, govoreći: ‘Što je s MLS -om?’ ili ‘Zašto ne igraš u La Ligi?’

“On voli nogomet. On zna sve o nogometu. I teško mu je to objasniti. Reći će mi: ‘Kako to da te niti jedan klub ne želi?’ Ne znam, ali kako da mu to objasnim?

“Imaju prijatelje u školi i znate kakva djeca mogu biti, mogu biti prilično brutalna.

“” Zašto tvoj tata ne radi? Nije li dovoljno dobar? Nije li dobar u nogometu? ” Da, to je teško. “

Jedno ga je dijete čak nazvalo ‘Jack invalidska kolica’ nakon čega se Wilshere suočio s djetetovim roditeljem.

Odluka o odlasku iz Arsenala u West Ham United 2018. uslijedila je nakon što je novi menadžer Unai Emery rekao Wilshereu da neće biti u planovima prve momčadi.

To je nešto što Wilshere priznaje gledajući unatrag bila je loša odluka, vjerujući da se mogao boriti za startno mjesto.

“Iskreno, nisam trebao nikada otići, to nije ništa protiv West Hama – mogao je to biti bilo tko – ali nisam trebao napustiti Arsenal”, rekao je Wilshere.

“Sjeo sam s Emeryjem i on mi je rekao ‘Vidi, na stolu je ugovor, ali nisi u mom prvom sastavu.’ Mislio sam da ću igrati – dokazao sam se godinu dana prije. Vjerojatno sam donio nekoliko prenagljenih odluka. Nazvao sam svog agenta i rekao ‘To je to, moramo otići.’

“Trebao sam uzeti nekoliko dana, smiriti se i ponovno promisliti.”

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!