NaslovnicaVijesti(VIDEO) Jadon Sancho na Instagram Live otkrio da ovog ljeta ide u...

(VIDEO) Jadon Sancho na Instagram Live otkrio da ovog ljeta ide u Manchester United!

Navijači smatraju da je Jadon Sancho definitivno predodređen da ode u Manchester United nakon njegovog Instagram Live videa u nedelju navečer.

Jadon Sancho na Instagram

Zvijezda Borussije DOrtmund je predmet žestokih nagađanja što sugerira da bi se mogao vratiti u Manchester sa 13-rostrukim prvakom Premier lige nakon što je ostvario niz zapanjujućih nastupa u Bundesligi.

Sinoć je 20-godišnjak bio live na svom službenom Instagram profilu i vrlo brzo navijači Uniteda su se obrušili na video, uz jedan veseli komenatar: “Popijte vodu ako ste Manchester United.”

Evo, samo je sekundu kasnije engleski internacionalac uzeo bocu i popio vodu.

Ako to ne znači da je transfer gotov, nisam siguran što bi to trebalo značiti.

U istom video snimku Sancho je prihvatio zahtjev navijača da se pridruži live-u, te je navijač iskoristio priliku da ga pozove da dođe u Chelsea, koji je također mnogo povezan sa bivšim krilnim igračem Manchester Cityja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!