NaslovnicaVijesti(VIDEO) Jadon Sancho slučajno otkrio da prelazi u Manchester United ovog ljeta!

(VIDEO) Jadon Sancho slučajno otkrio da prelazi u Manchester United ovog ljeta!

Navijači Manchester Uniteda uvjereni su da je Jadon Sancho otkrio da će preći na Old Traffordu tijekom videozapisa na Instagramu uživo.

Jadon Sancho slučajno

Navodno je krilni napadač Borussije Dortmund glavna meta Uniteda ovog ljeta, a Crveni vragovi spremni su izdvojiti više od 100 milijuna funti za njega.

Sancho je u ponedjeljak navečer otišao na Instagram Live dok je igrao videoigre s mladićem iz Tottenhama Hotspura Ryanom Sessegnonom.

Jedan navijač napisao je Sanchu navodeći: “Zanemari ovo ako dolaziš u United”, što je izgledalo kao da je 19-godišnjak vidio prije nego što se nasmiješio i rekao: “Svi ostanite u zatvorenom!”

Navijači Uniteda detaljno su pregledali videozapis i uvjereni su da će Sancho doći na Old Trafford.

Navijači Uniteda nastavili su detektivski posao, a primijetili su da njihovi igrači također gledaju ovaj stream, uključujući Timothyja Fosu-Mensaha i Angel Gomesa.

Jesse Lingard se također uključio i Sancho je uputio poziv između njega i njegovog suigrača iz Engleske.

To je dovelo do toga da navijači Uniteda nazivaju Lingarda agentom, nadajući se da bi možda mogao namamiti Sancha u Premier ligu.

Sancho vjerojatno ima dugačak popis klubova koji ga žele dovesti, ako odluči napustiti Dortmund nakon utjecajne sezone.

Zabio je 14 golova i upisao 16 asistencija u 23 utakmice Bundeslige ove sezone. Mislite li da će Sancho ovog ljeta doći u Manchester United?

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!