NaslovnicaVijesti(VIDEO) Jamie Carragher snimljen kako otima telefon dječaku nakon što su ga...

(VIDEO) Jamie Carragher snimljen kako otima telefon dječaku nakon što su ga napali navijači Foresta

Legendarni nogometaš Liverpoola Jamie Carragher vidno ljut izazvao je skandal tijekom utakmice Nottingham Foresta i Tottenhama na City Groundu.

Carragher, koji sada radi kao komentator za Sky Sports, posjećuje utakmice i nogometne terene u Premiershipu, a na City Groundu ovaj put je napravio skandal.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Carragher je ušao na tribinu vidno nervozan, a onda je jedan od navijača Nottinghama vikao na njega i vrijeđao ga. Koristio je pogrdan naziv za igrače i navijače Liverpoola.

U tom trenutku bijesni Carragher otima telefon dječaku i navijaču Nottinghama koji je to snimao, iako je nejasno je li to osoba koja ga je uvrijedila psovkom.

Zgrabio je telefon ozbiljnog izraza lica odbijajući ga vratiti prije nego što su službenici osiguranja dojurili i zaustavili incident.

Britanske medije je ovaj skandal podsjetio na onaj od prije nekoliko mjeseci kada je Cristiano Ronaldo razbio telefon autističnog dječaka koji ga je snimao dok je izlazio s terena. Dječakova obitelj podigla je tužbu protiv Ronalda.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!