NaslovnicaVijesti(VIDEO) Jamie Vardy otkrio zašto se rugao Pepe Reini nakon što je...

(VIDEO) Jamie Vardy otkrio zašto se rugao Pepe Reini nakon što je postigao gol iz penala!

Jamie Vardy je postigao jedanaesterac samo nakon četiri minute nakon što je ušao kao zamjena u ponedjeljak navečer protiv Aston Ville, gdje je igrao ‘igru’ sa Pepe Reinom.

Jamie Vardy otkrio

Nije to bila dobra noć za Reinu, jer je Villa izgubila od Leicester Cityja sa 4-0. Vratar je izašao sa gola, ali protiv Harvey Barnesa nije imao šanse kada je ovaj postigao za 1-0.

Vardy je otkrio da to nije bila jedina greška 37-godišnjaka. Prije penala je Španjolac razgovarao sa napadačem i nakon meča je bivši engleski internacionalac otkrio da je Reina pokušao da igra ‘igru’ u kojoj bi zbunio napadača, ali to se potpuno obilo o njegovu glavu.

Postizanje gola iz penala je prekinulo Vardyjevu seriju od 10 utakmica bez postignutog gola, a posljednji put je to uradio protiv Manchester Cityja u prosincu, no ubrzo je postigao i drugi pogodak.

Nakon što je postigao gol iz penala, mogli smo ga vidjeti kako galami na Reinu, a sada je priznao da ga je bivši vratar Liverpola pokušao blefirati.

Vardy i Leicester su bili u lošoj formi, gdje su Lisice ostvarile pobjedu u tri od posljednjih 11 utakmica.

Vardyjevi golovi zajedno sa Barnesovim su ih vratili na pobjedničke staze i oni će se boriti da završe na toj trećoj poziciji, gdje su pet bodova dalje od Chelseaja koji se nalazi na četvrtoj poziciji i osam iznad Uniteda koji je na petoj.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!