NaslovnicaVijesti(VIDEO) Jordan Henderson zaplakao nakon poruke koju mu je poslao Jurgen Klopp!

(VIDEO) Jordan Henderson zaplakao nakon poruke koju mu je poslao Jurgen Klopp!

Jordan Henderson je zaplakao nakon što je čuo ljubazne riječi menadžera Jurgena Kloppa, nakon što je on proglašen za “Igrača godine” od strane nogometnog udruženja pisaca.

Jordan Henderson zaplakao

Kapetan Liverpoola bio je pomalo kontraverzni dobitnik nagrade u petak, s obzirom da su mnogi mislili da je za to zaslužniji Manchester Cityjev Kevin de Bruyne, inače jedan od Hendersovih saigrača.

Bilo je malo sumnji oko utjecaja veznjaka na prvi naslov njegove momčadi u 30 godina, a članovi tiska također su uzeli u obzir njegov rad van terena.

Henderson je u petak prihvatio nagradu i emocije su proradile nakon čestitke Kloppa koju je morao gledati telefonom, a ne uživo bez ceremonije ove godine.

U razgovoru sa svojim kapetanom, bivši menadžer Borussije Dortmund rekao je: “Bok, prijatelju.”

“Jedno od velikih pitanja u nogometu, što je pravi igrač? Što je važnije? Je li to talent ili stav?”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

“Mislim da je jednostavan odgovor da si bez talenta ništa, a bez stava ćeš zauvijek ostati talenat.”

“Dakle, vi ste savršen primjer da je kombinacija ta koja pravi razliku. Tko bi pomislio da će mladi momak koji dolazi iz Sunderlanda u Liverpool sa velikim snovima jednog dana biti najbolji igrač Premier lige?”

“Možda si sanjao o tome, ali nisam siguran da si pomislio da će se to i dogoditi. Znam da si dovoljno siguran u sebe da imaš velike snove, ali sada je trenutak kada su svi vidjeli kako si sjajan igrač, kakva si sjajna ličnost, kakav sjajan karakter imaš.”

“Znam da ljudsko biće stoji iza igrača i da si zaslužio nagradu i za to također.”

“Mnogo čestitki, vrlo zasluženo, izvanredno postignuće, kakvu godine si imao, kakvu karijeru si imao do sada i najbolje vijesti su da će biti još mnogo toga.”

“Želim ti divan dan, uživaj u trenutku, jer ne moraš igrati u Newcastleu i, opet, najbolji igrač Premier lige – WOW!”

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!