NaslovnicaVijesti(VIDEO) Kakav dribling: Pogledajte kako je Gilmour poslao Fabinha po ćevape!

(VIDEO) Kakav dribling: Pogledajte kako je Gilmour poslao Fabinha po ćevape!

Bily Gilmour je proglašen igračem utakmice u pobjedi Chelseaja od 2-0 protiv Liverpoola u utakmici u FA kupu u utorak navečer.

18-godišnjak je dobio šansu od strane Frank Lamparada koji je izvršio neke izmjene u svom sastavu, a nagrađen je sjajnim nastupom talentiranog mladića.

Golovi Williana i Rossa Barkleya su osigurali pobjedu Plavcima, dok je Kepa Arrizabalaga bio ključan u povratku u početni sastav sa nizom važnih obrana, posebno u prvom poluvremenu.

Međutim, nakon ovog nastupa bit će mnogo više uzbuđenja nad budućnosti Gilmoura, jer je briljirao u srcu veznog reda, čak i kada je bio bez lopte.

Čak je imao vremena da Fabinha pošalje po ćevape sa vrhunskim driblingom, kao što se vidi u videu ispod.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!