NaslovnicaVijesti(VIDEO) Kakav otac, takav sin: Ibrahimovićev sin zabio nevjerojatne škarice!

(VIDEO) Kakav otac, takav sin: Ibrahimovićev sin zabio nevjerojatne škarice!

Kao što se u narodu kaže, neće jabuka daleko od stabla, a tako je i kada se radi o Ibrahimovićevom sinu, Maximilianu, kojem je tek 13 godina.

Kakav otac

Naime, Maximilian Ibrahimović je stariji sin Zlatana, koji je izgleda povukao očeve gene, te na terenu sada sve više i više liči na nogometaša Milana.

Zlatan Ibrahimović je mnogo puta zabijao golove ‘škaricama’, te će sada sigurno biti ponosan na svog sina koji je krenuo istim putem.

Sigurno se sjećate Ibrahimovićevih škarica sa 25 metara, koje je postigao za pobjedu Švedske (4-2) protiv Engelske. Joe Hart se sigurno sjeća toga.

Pogledajte ispod kako je sin Ibrahimovića prekopirao tatu. Tek je na početku nogometne karijere, a već je počeo prihvatati savjete svog oca, a to se vidi i u priloženom.

https://www.instagram.com/p/CA5lAuyAhlY

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!