NaslovnicaVijesti(VIDEO) Kako je Cristiano Ronaldo izbjegao crveni karton protiv Irske?

(VIDEO) Kako je Cristiano Ronaldo izbjegao crveni karton protiv Irske?

Cristiano Ronaldo je imao trenutak ludila prije nego što je promašio penal protiv Irske u noći kada je postao najbolji strijelac svih vremena u međunarodnom nogometu.

Kako je Cristiano Ronaldo

Ronaldo je nadmašio Iranca Alija Daeija sa golom u 89. minuti prije nego što je u sudačkoj nadoknadi postigao svoj 111. pogodak za reprezentaciju i time donio pobjedu Portugalu protiv Irske (2-1) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ronaldo je zapravo mogao srušiti Daeijev rekord na početku utakmice kada je njegova momčad dobila penal.

Bruno Fernandes je fauliran unutar kaznenog prostora, a novi-stari igrač Manchester Uniteda je izveo penal kojeg je naposljetku promašio.

Međutim, kada je postavljao loptu na bijelu točku, Dara O’Shea iz Irske ju je izbio što je izazvalo ljutitu reakciju jednog od najboljih igrača svih vremena.

36-godišnjak je udario braniča West Broma, koji se zatim hvata za glavu i pada na travnjak, a sudac na utakmici nije ništa poduzeo protiv zvijezde Portugala.

19-godišnji Gavin Bazunu obranio je Ronaldov penal, ali peterostruki osvajač Zlatne lopte posljednji se smijao na ovoj utakmici postigavši dva kasna pogotka glavom.

Iako navijači na društvenim mrežama računaju da je Ronaldo trebao dobiti crveni karton nakon što je udario O’Sheu, sudac to nije vidio i Portugalac je ostao na terenu.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!