NaslovnicaVijesti(VIDEO) Kako su navijači Juventusa nasamarili Ronalda i natjerali ga na slikanje!

(VIDEO) Kako su navijači Juventusa nasamarili Ronalda i natjerali ga na slikanje!

Cristiano Ronaldo nedavno je doživio nešto sa čime se u karijeri do sada nije susretao. Navijači Juventusa nasamarili su portugalsku zvijezdu i iskoristili trenutak njegove slabosti za fotografisanje.

Cristiano Ronaldo zatražio

Skupina navijača Juventusa popriječila je put kojom se portugalska superzvijezda kretala i istakli su veliki plakat. “Ronaldo, imamo iznenađenje za tebe”. Navijači vjerojatno nisu mislili da će biti uspješni. No kako izvještava La Gazzetta dello Sport, Cristiano je bio toliko znatiželjan da nije mogao odoljeti. Izvdojio se s ceste, polako se uvukao među navijače, zaustavio se tamo i na iznenađenje svih proisutnih otvorio prozor  i pitao što se događa.

(VIDEO) Marcus Rashford posjetio privatnu farmu u Dubaiju: Hranio medvjede i držao mladunče lava dok nastavlja sa oporavkom!

Navijači su morali priznati da je to trik i da zaista nisu očekivali da će reagovati na njega te da je to bila šala za koju nikada nisu mislili da može uspjeti. Kad su to morali priznati svom idolu, slijedilo je još jedno iznenađenje. Portugalcu se “prevara” jako svidjela i činila mu se vrlo simpatičnom jer je pao na foru. Stoga je odlučio dati autograme i fotografisati se, što je oduševilo njegove obožavatelje.

Sve to možete vidjeti u klipu na linku.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!