NaslovnicaVijesti(VIDEO) KAKVA GOLČINA SA 55 metara: Kemar Roofe postigao najljepši gol u...

(VIDEO) KAKVA GOLČINA SA 55 metara: Kemar Roofe postigao najljepši gol u Europskoj ligi ikada!

Kemar Roofe postigao je pogodak večeri u Europskoj ligi, gdje je Rangers otvorio grupnu fazu sa pobjedom nad Standard Liegeom (0-2).

KAKVA GOLČINA

Rangers je vodio sa 0-1 i bio na putu ka pobjedi u četvrtak navečer kada je Roofe napravio posljednji napad domaće ekipe i šutirao na gol sa pola centra.

Lopta je preskočilo i vratara Liegea, koji je izašao izvan svoje linije i nije mogao uraditi ništa drugo kako bi je zaustavio.

Pogledajte ovaj nevjerojatan gol i vjerojatno najbolji ikada u Europskoj ligi do sada, što vi mislite?

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!