NaslovnicaVijesti(VIDEO) Kaos u svlačionici Reala nakon Ancelottijeve izjave, svi skočili nakon završnih...

(VIDEO) Kaos u svlačionici Reala nakon Ancelottijeve izjave, svi skočili nakon završnih riječi

Nogometaši Real Madrida oduševljeno su reagirali nakon što im je trener Carlo Ancelotti dao slobodan dan nakon velike pobjede u El Clasicu protiv Barcelone (4:0), a snimka iz svlačionice postala je popularna na društvenim mrežama.

Nakon velike pobjede protiv Barcelone od 4:0, što je dovelo nogometaše Kraljevskog kluba u finale Kupa kralja, očekivao se veliki slavljenički doživljaj u svlačionici. Nakon plesa, pjesme i skandiranja, trener Carlo Ancelotti je izazvao vrhunac euforije među igračima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon utakmice, trener je održao govor u svlačionici, a kada je na kraju izgovorio da će igrači dobiti slobodan četvrtak, igrači Reala su oduševljeno reagirali. Svi, ali baš svi nogometaši su burno reagirali na ovu vijest, što jasno ukazuje koliko im znači slobodan dan u tjednu.

“Odigrali smo sjajnu utakmicu i ovo je zasluženi rezultat. Odigrali smo odlično drugo poluvrijeme u vrlo teškoj utakmici, a kad god smo imali priliku, pravili smo opasnost u tranziciji. Ispunili smo sve zadatke, kako u obrani, tako i u napadu”, rekao je Ancelotti u izjavi nakon utakmice.

Real će 6. svibnja igrati protiv Osasune u finalu Kupa kralja i to će im biti prilika da osvoje prvi trofej Kupa kralja nakon 2014. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!