NaslovnicaVijesti(VIDEO) Katastrofa na tribinama u Engleskoj: Dok je Saint-Maximin slavio pobjednički gol,...

(VIDEO) Katastrofa na tribinama u Engleskoj: Dok je Saint-Maximin slavio pobjednički gol, kamere uhvatile navijača kako doslovno “mastrubira”!

Repriza FA kup utakmice između Oxford Uniteda i Newcastlea je otišla na produžetke sinoć kada su pobijedili sa 2-3.

Katastrofa na tribinama

No, nije prolazak Newcastlea taj koji je dospio na naslovnice svih novina u Engleskoj, nego je to neki nasumični navijač koji je svoje slavlje odveo na potpuno drugi nivo.

Kamera je bila na Maximinu koji je slavio svoj gol, no u jednom trenutku kamera je okrenuta ka navijačima, a gledatelji su imali što i vidjeti.

Jedan od navijača sa tribina je skinuo svoje pantalone i proslavio gol doslovno mastrubirajući na stadionu Kassam.

Cijela stvar je emitirana uživo.

Da bi scena bila još smiješnija, ležerni čin se dogodio samo nekoliko metara od reklamne ploče na kojoj se promovirala viagra.

Najnovije vijesti

Xabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

0
Prema objavi Fabrizija Romana, Xabi Alonso će i u idućoj sezoni obnašati ulogu trenera Bayer Leverkusena. Ova informacija će uskoro biti službeno potvrđena. Španjolski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!