NaslovnicaVijesti(VIDEO) Katastrofalna greška David Luiza vodila do poraza protiv Brentforda!

(VIDEO) Katastrofalna greška David Luiza vodila do poraza protiv Brentforda!

David Luiz je u srijedu popodne napravio ogromnu grešku što je dovelo do toga da je Arsenal sramotno izgubio prijateljsku utakmicu protiv ekipe iz Championshipa Brentforda.

Katastrofalna greška

Arsenal ponovo pokreće svoju sezonu u Premier ligi sljedeće srijede, kada igraju u drugoj utakmici kola protiv Manchester Cityja gdje su autsajderi sa koeficijentom od 7.50 na njihovu pobjedu na Etihadu, sa Artetinom ekipom koja se još uvijek bori za plasman na europska mjesta za sljedeću sezonu.

U toj utakmici su Građani ogromni favoriti sa koeficijentom od 1.36 na njihovu pobjedu. Ako želite da se kladite na remi između ova dva tima koeficijent na bet365 kladionici iznosi 5.25. Bez manipulativnih troškova i poreza na dobitak, vaša isplata će biti mnogo veća nego na lokalnim kladionicama. Na vrhu svega toga, bet365 kladionica nagrađuje sve nove članove sa bonusom dobrodošlice na prvu uplatu!

Posljednje što je Topnicima trebalo je ovaj poraz samo sedam dana prije nego što će se susresti sa momčadi Pepa Guardiole. Ali upravo na tome se moraju zahvaliti David Luizu i njegovoj nesretnoj obrani.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!