NaslovnicaVijesti(VIDEO) Khabib Nurmagomedov odbio da se slika sa navijačem Barcelone sve dok...

(VIDEO) Khabib Nurmagomedov odbio da se slika sa navijačem Barcelone sve dok nije rekao ‘Hala Madrid’

Khabib Nurmagomedov urnebesno se odbio fotografisati sa navijačem Barcelone sve dok nije rekao ‘Hala Madrid’.

Nurmagomedov je prisilio navijača Barcelone da kaže ‘Hala Madrid’ kako bi dobio fotografiju sa prvakom UFC-a u lakoj kategoriji.

Uprkso tome što je Nurmagomedov navijač Real Madrida, on ima impresivno znanje o povijesti Liverpoola, gdje je rekao da je Premier liga najbolja liga u svijetu nogometa.

“Mislim da nisam jedini navijač; Mislim da znam nogometnu povijest. Premier liga je za mene najbolja liga na svijetu. Sve pratim,” rekao je Khabib.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!