NaslovnicaVijesti(VIDEO) Khaby Lame uz sjajan promotivni video predstavio novi Juventusov dres

(VIDEO) Khaby Lame uz sjajan promotivni video predstavio novi Juventusov dres

Ekipa Juventusa i Khaby Lame predstavili su novi gostujući dres Juventusa za narednu sezonu, čiji je dizajn oduševio navijače ovog kluba.

Ne rade samo na jačanju momčadi u smislu transfera, već marljivo rade i na jačanju brenda te se u tom smislu uvijek trude dodatno zabaviti i razveseliti svoje navijače na društvenim mrežama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon potpisivanja ugovora sa stoperom Gleisonom Bremerom, klub je predstavio novu gostujuću garnituru dresova.

Za promotivni video u kojem su predstavili novi gostujući dres, iz Juventusove PR i marketinške službe su odlučili posvetiti punu pažnju Khabyju, najpraćenijem TikTokeru na svijetu, te u tom smislu nisu angažirali niti jednog drugog igrača, barem što se tiče službene objave koja je snimljena u Los Angelesu.

U promotivnom videu vidi se kako Khaby nakon “udara munje” domaći dres Juventusa zamijenjuje gostujućim. Šetajući ulicom, slavni TikToker prvo čuje grmljavinu, nakon čega ga “pogodi munja” i zamijeni mu dres.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!