NaslovnicaVijesti(VIDEO) Kineski internacionalac Yu Hanchao otpušten iz kluba zbog zamjene registarskih tablica...

(VIDEO) Kineski internacionalac Yu Hanchao otpušten iz kluba zbog zamjene registarskih tablica na javnom mjestu!

Kineski internacionalac Yu Hanchao otpušten je od strane Guangzhou Evergrandea nakon što su ga uhvatili kako u javnosti mijenja svoje registarske tablice.

Kineski internacionalac

Čini se da je Hanchao, koji je odigrao 59 nastupa za Kinu, promijenio Slovo E u slovo F na snimku kojeg je netko u blizini snimio.

33-godišnjaka se čak može vidjeti kako se vozi do bozila Mercedes-Benz prije tog pregleda registarskih tablica, možda kako bi se izbjegla lokalna prometna ograničenja.

Hanchao je od tada u pritvoru, a navodno mu prijeti zatvor od 15 dana, te 562 funte kazne i 12 bodova u njegovoj dozvoli, piše Daily Mail.

Povrh svega, Hacnhaov klub Guangzhou Evergrande je poduzeo ozbiljnu akciju nakon što je vezni igrač ‘ozbiljno prekršio’ propise momčadi.

Evergrande je objavio: “Igrač Yu Hanchao žestoko je prekršio disciplinske odredbe nogometnog kluba Guangzhou Evergrandea i otpušten je nakon istraživanja.”

Automobil Hanchao registriran je u Liaoningu, ali nalazi se u Guangzhouu, koji je udaljen 2.700 km od mjesta gdje su ga uhvatili kako dira tablicu. Na ovom se području ne-lokalnim automobilima smije voziti samo četiri dana zaredom.

33-godišnjak, koji je igrao i za Dalian Aerbin i Liaoning F.C, upisao je 115 nastupa za Evergrande.

Pomogao je klubu da postane jedan od najuspješnijih klubova u povijesti kineskog nogometa, osvajajući sedam ligaških naslova između 2011. i 2019. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!