NaslovnicaVijestiVideo koji pokazuje ogromnu razliku između Ronalda i Messija u njihovim prvim...

Video koji pokazuje ogromnu razliku između Ronalda i Messija u njihovim prvim utakmicama nakon pandemije!

Video koji uspoređuje Cristiana Ronalda i Lionela Messija u njihovim prvim utakmicama pokazao je kako postoji ogromna razlika između dvojca.

Video koji pokazuje

Ronaldo se u petak navečer u akciju vratio u uzvratnoj polufinalnoj utakmici sa AC Milanom.

Juventus je napredovao dalje nakon remija od 0-0, ali je to bila noć za zaborav za 35-godišnjaka kojem je obranjen penal.

U međuvremenu, Messi se u subotu vratio sa dvije asistencije i golom, dok je Barcelona pobijedila Mallorcu sa rezultatom od 0-4.

Ronaldo je u drugom poluvremenu obradovao navijače divnom rabonom, ali nije bio u skladu sa svojim uobičajenim standardima.

Obično igra dobro na velikim utakmicama i njegove brojne propuštene prilike su bile van svake pameti.

Leonardo Bonucci branio je Ronalda nakon tog promašenog penala, te je za Rai Sport rekao: “Čak i sa najvećim promašajem, Cristiano nam je uvijek važan.”

“Povećava pritisak na protivničke braniče. Danas jednostavno nije imao sreće. Donnarumma je dobro prošao. Vidjet ćeom ponovo velikog Juventusa i sjajnog Ronalda.”

Portugalska zvijezda će imati priliku dodati još jedan trofej svojoj kolekciji u srijedu kada Juventus bude igrao u finalu kupa protiv Napolija.

Ekipa Sarrija će nastaviti sezonu u Seriji A 22. lipnja kada budu igrali protiv Bologne.

Sljedeće večeri, u Španjolskoj, Messi je pružio asistenciju Martinu Braithwaiteu i Jordiju Albi prije nego što je i sam postigao gol u sudijskoj nadoknadi.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!