NaslovnicaVijestiVIDEO: Kompany rekao Salahu da je 'p***a' nakon žestokog starta na Egipćaninu!

VIDEO: Kompany rekao Salahu da je ‘p***a’ nakon žestokog starta na Egipćaninu!

Video koji pokazuje da je Kompany rekao Salahu da je p***a nakon žestokog starta na Egipćaninu je izašao. Branič Manchester Cityja Vincent Kompany doista je izgleda kao da je nazvao Liverpoolovog Mohamed Salaha ‘p***om’ nakon njegovog gadnog starta na Egipćanina.

VIDEO

Pogledajte incident ispod na videu, gdje belgijski branič izgleda kao da govori uvredljive riječi za Liverpoolovog Salaha, dok još uvijek većina misli da je imao sreće što nije dobio crveni karton.

Utakmica Manchester Cityja i Liverpoola se završila sa 2-1 u korist tima sa Etihada i time se borba za naslov zahuktala na vrhu tabele Premier lige.

Ovaj start se dogodio kada je bilo 0-0 i vidljivo je na videu ispod da Kompany govori Salahu da je p**ka, jer je olako pao, ali vidljivo je da je igrač Manchester Cityja napravio faul.

Ovaj incident pokazuje koliko pritisak raste kod ovih ekipa kako se liga nastavlja zahuktavati. Da li će Kompany za ovo biti kažnjen nismo sigurni.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!