NaslovnicaVijesti(VIDEO) Konobar iz Pizza Expressa snimao upoznavanje sa N'Golom Kanteom u restoranu!

(VIDEO) Konobar iz Pizza Expressa snimao upoznavanje sa N’Golom Kanteom u restoranu!

Veznjak Chelseaja N’Golo Kante pozirao je za selfije, potpisao ubrus i razgovarao sa konobarom Pizza Expressa u nedavnom posjetu talijanskom restoranu.

Konobar iz Pizza Expressa

30-godišnjak, koji je nedavno nominiran za Zlatnu loptu 2021. godine, zajedno sa suigračima Jorginhom i Masonom Mountom, pojavio se dobro raspoložen u interakciji sa navijačima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Korisnik TikToka ffsfin objavio je trenutak kada je francuski reprezentativac odvojio vrijeme da potpiše autogram i pozdravi se sa njim. Zaželio mu je mnogo sreće u nastavku sezone.

Kante, kojeg mnogi smatraju najskromnijim nogometašem u posljednjih nekoliko godina, doživio je brojne nezaboravne interakcije sa navijačima.

Još 2018. godine, neumorni veznjak prihvatio je pozivnicu na večeru od navijača i gledao utakmicu dana.

Korisnik Twittera Abzzy Rahman podijelio je sliku pobjednika Svjetskog prvenstva koji dolazi na obrok nakon što je tvrdio da ga je mlađi brat od prijatelja sreo u džamiji.

“Kad mlađi brat vašeg prijatelja sretne Kantea u džamiji na večernjim molitvama i pozove ga na večeru”, napisao je na Twitteru. “Kakva skromna osoba je Kante.”

Kante je prošlog mjeseca također svratio na razgovor s navijačem u svoj lokalni supermarket.

Sarfraz Ahmed je rekao: “Otišao sam u ležernu kupovinu mješovite robe u Asdu i pogledaj na koga sam naletio. Kakav igrač i kakvo ljudsko biće! Vrlo ljubazno se slikao sa mnom i bio je tako pristojan.

‘Strpljivo je slušao ono što sam imao za reći, tako skromno za igrača takve klase! “

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!