NaslovnicaVijesti(VIDEO) Lacazette opet uhvaćen na djelu: Snimljen kako udiše plin!

(VIDEO) Lacazette opet uhvaćen na djelu: Snimljen kako udiše plin!

Prema izvještaju Daily Stara, pojavio se snimak Arsenalove zvijezde Alexandrea Lacazettea koji udiše plin iz balona tijekom karantene.

Lacazette opet uhvaćen

Da stvar bude još gora, Francuza je klub upozorio da ne koristi ‘hippy crack’ prije samo 18 mjeseci, gdje je također snimljen kako udiše plin neposredno prije početka sezone 2018/19.

U tom incidentu Lacazette je bio sa suigračima Pierre-Emerickom Aubameyangom, Mesutom Ozilom i Matteom Guendouzijem, a Arsenalove zvijezde su udisale plin tijekom zabave u londonskom noćnom klubu.

Lacazette, o kojem su izvještavali da zarađuje 185.000 funti tjedno sa Topnicima, sniman je kako udiše plin dok je sjedio na svojoj sofi kod kuće.

Izvještaj čak tvrdi da je napadač prijateljima u porukama ovog tjedna rekao da je ‘kod kuće, uživa i radi balone”.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!