NaslovnicaVijesti(VIDEO) Legenda Manchester Uniteda otkriva što mu je Cristiano Ronaldo rekao o...

(VIDEO) Legenda Manchester Uniteda otkriva što mu je Cristiano Ronaldo rekao o Bruni Fernandesu!

Legenda Manchester Uniteda, Rio Ferdinand, razgovarao je s Cristianom Ronaldom i Nanijem o novom pojačanju Crvenih đavola Bruno Fernandesu.

Legenda Manchester Uniteda

Bivši branič Engleske prenio je video na svoj YouTube kanal nakon jučerašnje službene najave potpisivanja Fernandesa, a jasno je da je uzbuđen jer većina navijača Manchester Uniteda ga vjerojatno vidi kao ofanzivnogveznjaka na Old Traffordu.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


U videu, Ferdinand tvrdi da je razgovarao sa svojim starim suigračima Ronaldom i Nanijem o Fernandesu, kojeg oni znaju iz reprezentacije Portugala.

Fanovi Uniteda bit će zadovoljni kada znaju da Ronaldo visoko ocjenjuje Fernandesa, govoreći užarenim riječima o njegovoj sposobnosti stvaranja šansi.

“Cristiano je rekao da je fantastičan, stvara šanse za njega. Može manipulirati loptom, oduzimati je samouvjereno “, rekao je Ferdinand.

“To su vrste stvari koje želite čuti kada Manchester United potpiše igrača.

“Dakle, navijači, na osnovu onoga što sam čuo o njemu i onoga što sam vidio, nadam se i uvjeren da ovaj momak može izaći na teren i obaviti posao.”

Dodaje da mu je Nani rekao kako misli da je 25-godišnjak savršen za engleski nogomet, što će biti i utješno jer je to možda glavna briga oko igrača koji dolazi u Premier ligu.

Fernandes je zapalio portugalsku ligu i ako uspije doći blizu takvoj formi s Manchester Unitedom, sigurno će biti i veliki hit u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!