NaslovnicaVijesti(VIDEO) Robert Lewandowski izazvao bijes javnosti svojim sramotnim postupkom prema mladoj zvijezdi

(VIDEO) Robert Lewandowski izazvao bijes javnosti svojim sramotnim postupkom prema mladoj zvijezdi

Iskusni poljski napadač Robert Lewandowski, član Barcelone, nedavno je napravio neprimjeren potez prema svom saigraču i mladoj zvijezdi Blaugrane, Lamineu Yamalu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon 13. kola španjolske La Lige, gdje je Barcelona pobijedila Alaves 2:1, došlo je do neprimjerenog postupka Poljaka.

Lewandowski je ravnodušno ignorirao Yamala koji je pokušao da se pozdravi sa njim, a Poljak je samo prošao pored njega i uopšte ga nije doživljavao. Ovaj postupak poljskog napadača izazvao je nezadovoljstvo javnosti u Španjolskoj.

Dvostruki strijelac za katalonski klub bio je već spomenuti Lewandowski, dok je jedini pogodak za Alaves postigao Sam Omorodion.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!