NaslovnicaVijesti(VIDEO) Lionel Messi posalo poruku 100-godišnjem navijaču Argentine koji je dokumentovao svaki...

(VIDEO) Lionel Messi posalo poruku 100-godišnjem navijaču Argentine koji je dokumentovao svaki njegov gol!

Lionel Messi poslao je lijepu poruku 100-godišnjem navijaču Argentine koji je zabilježio svaki gol Barcelonine zvijezde sa papirom i olovkom.

Lionel Messi posalo

U svijetu u kojem su nam sve Messijeve statistike dostupne pritiskom na jedan gumb, na brojnim uređajima i web lokacijama, navijač Argentine Don Hernan radi stvari na svoj način.

Argentinac, koji je dostigao stoljeće, postao je senzacija Tik-Toka u svojoj zemlji zahvaljujući unuku Julianu Mastrangelu.

Hernan je zapisivao svaki gol kojeg postigne Messi i zvao je Juliana kad god ne gleda utakmicu, kako bi bio siguran da ne propusti niti jedan gol, a zapisuje ga otkako je 34-godišnjak započeo svoju karijeru.

Messi je svom najodanijem navijaču posalo poruku nakon pobjede na Copa Americi u subotu navečer.

“Zdravo Hernan. Tvoja priča je došla do mene, rekao je Messi.”

“Čini mi se da ludim što ste na taj način bilježili moje golove i zato sam vam htio poslati veliki zagrljaj i zahvaliti na onome što radite.”

Nakon gledanja videa, suznih očiju Don je rekao: “Uvijek sam te pratio i pratit ću i dalje. Do kraja ću hodati za tebe.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!