NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ludilo na terenima u Njemačkoj: Trener pokušao pomoći protivničkom igraču, a...

(VIDEO) Ludilo na terenima u Njemačkoj: Trener pokušao pomoći protivničkom igraču, a zatim dobio crveni karton!

Bilo je dosta kritika koje su išle na adresu VAR-a ove sezone, a ako ste menadžer Schalkea David Wagner, sada ćete i razumjeti zašto.

Ludilo na terenima

Tijekom njihove pobjede od 3-2 nad Herthom Berlin u kupu, 48-godišnja je poslan van terena nakon incidenta u kojem je sudjelovao Jordan Torunarigha.

Kao što se vidi u videu ispod, čini se da Wagner samo pokušava pomoći braniču da se podigne na noge prije engo što Torunarigha gubi živce i uzima ‘kištru’ i baca je od zemlju.

Iz nekog razloga Wagnerovu pomoć su pogrešno protumačili i zvijezda Herthe i VAR, jer nakon što je njegovom suparniku uručen drugi žuti karton za bijesnu reakciju tijekom prepirke, tada je Wagner i sam dobio izravni crveni karton.

Pogledajte ispod.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!