NaslovnicaVijesti(VIDEO) Luis Nani postigao nestvaran gol protiv Miamija!

(VIDEO) Luis Nani postigao nestvaran gol protiv Miamija!

Luis Nani podsjetio je cijeli svijet kakav je zaista genij bio sa briljatnim pobjedničkim golom za Orlando City protiv Inter Miamija u derbiju Floride u petak navečer.

Luis Nani postigao

MLS je poznat kao mjesto gdje igrači mogu završiti svoju karijeru, dok neki od njih to shvaćaju ozbiljnije od drugih.

Gonzalo Higuain nije započeo utakmicu, ali je ušao u 61. minuti i trebalo mu je samo šest minuta da utječe na igru sa nevjerojatnim golom za Orlando.

Bivši napadač Real Madrida nesumnjivo se nadao da će njegov prvi gol završiti lošu formu momčadi, nakon što je momčad Phila Nevillea pobijedila samo jednu od sedam uoči ove utakmice.

Međutim, nisu dugo bili u prednosti, jer je Christopher Mueller izjednačio samo šest minuta kasnije, prije nego što je Nani postigao jedan od najljepših golova u svojoj karijeri.

34-godišni krilni igrač presjekao je sa lijeve strane prije nego što je šutirao sa samog ruba kaznenog prostora, pored Johna McCartyja u same rašlje.

Nakon meča, Nani je pohvalio navijače iz obje momčadi, rekavši: “Znamo kako naši navijači i navijai Miamija ovu utakmicu vide kao derbi.”

“Bili su vrlo uzbuđeni tijekom utakmice, stvaraju veliku buku i pogurali su nas sa takvim navijanjem.”

“Oni čine da utakmica izgleda dobro sa obje strane.”

“Kad sam postigao gol, sve su me emocije udarile i pred našim navijačima je to bilo prekrasno.”

Krilni napadač sada ima šest golova i tri asistencije, uključujući jednu za izjednačenje protiv Miamija u petak, u samo osam utakmica ove sezone.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!