NaslovnicaVijesti(VIDEO) Luis Suarez gledao VAR sa sucem, a zatim dobio žuti karton!

(VIDEO) Luis Suarez gledao VAR sa sucem, a zatim dobio žuti karton!

Luis Suarez je uradio nešto što nitko do sada nije uradio za vrijeme utakmice. Naime, kada je sudac gledao VAR u utakmici Lokomotive i Atletica u Ligi prvaka, Urugvajac je prišao iza suca i zajedno sa njim gledao VAR monitor. Nakon toga je naravno dobio žuti karton.

Luis Suarez gledao

Napadač se na ljeto pridružio Atleticu iz Barcelone, postigavši četiri gola u prvih pet utakmica u La Ligi.

Ali, ovo mu nije prvi put da je izazvao kontraverzu tako što je otišao do VAR monitora dok je sudac gledao da li je penal protiv Atletico Madrida u Rusiji.

Sudac je bivšem Liverpoolovom Suarezu odmah pokazao žuti karton, koji je također dosudio penal nakon što je odlučio da je Hector Herrera dirao loptu rukom.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!