NaslovnicaVijesti(VIDEO) Luis Suarez u suzama napustio posljednji trening sa Barcelonom!

(VIDEO) Luis Suarez u suzama napustio posljednji trening sa Barcelonom!

Luis Suarez je viđen kako briše suze dok je u srijedu ujutro napuštao Barcelonin trening kamp, a njegov prelazak u Atletico Madrid trebao bi biti potvrđen u narednim satima.

Luis Suarez u suzama

33-godišnjak, koji je šest godina proveo u katalonskom klubu nakon što se pridružio iz Liverpoola za 65 milijuna funti, dogovorio je uvjete o smanjenoj plaći sa Atleticom nakon što je njegov transfer u Juventus propao.

Odlazi kao treći najbolji klupski strijelac svih vremena (198) nakon trofejne karijere na Nou Campu, gdje je u svojoj prvoj sezoni podigao Ligu prvaka, kao i četiri naslova u La Ligi.

To je razumljivo emotivan oproštaj Suareza, dok je ranije napuštao trening centar Ciutat Esportiva Joan Gamper, Urugvajac je brisao suze dok je odlazio.

33-godišnjak, koji je prošle sezone postigao 16 golova u 28 nastupa u La Ligi. je ostao bijesan nakon što mu je novi menadžer kluba Ronald Koeman rekao da nema budućnosti na Camp Nouu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!