NaslovnicaVijesti(VIDEO) Luka Modrić jednom rečenicom nasmijao sve novinare na konferenciji uoči Lige...

(VIDEO) Luka Modrić jednom rečenicom nasmijao sve novinare na konferenciji uoči Lige prvaka

Real Madrid je održao posljednju konferenciju za medije prije večerašnjeg finala Lige prvaka protiv Borussije Dortmund, koje se igra na Wembleyju u 21 sat. Atmosfera je bila ozbiljna, što i ne čudi s obzirom na važnost utakmice koja odlučuje o prvaku Europe. Trener Carlo Ancelotti te kapetani Nacho i Luka Modrić predstavljali su klub na konferenciji. Novinari su pokušali unijeti malo opuštenosti pitajući ih što će osjetiti kada prije utakmice čuju himnu Lige prvaka.

Nacho je ozbiljno istaknuo: “Svi su svjesni koliko Liga prvaka znači za Real Madrid, jer naše brojke u tom natjecanju govore same za sebe. To je za nas posebno natjecanje, ali i najveća odgovornost.”

Ancelotti je potom započeo svoje izlaganje. Kao netko tko najbolje poznaje finale Kupa/Lige prvaka – osvojio ga je dvaput kao igrač, a kao trener vodio je momčadi u šest finala i slavio četiri puta – Ancelotti je u svom govoru ozbiljno govorio o težini i značaju te utakmice. Istaknuo je da su za pobjedu potrebni pamet, vještina, znanje, trud i sreća.

TIP DANA – Finale Lige prvaka: Dortmund vs Real Madrid

Na kraju je došao red na Modrića. On je samo pokazao na Ancelottija i rekao: “Savršeno, nemam što dodati,” te se ustao. Cijela dvorana s oko stotinjak novinara prasnula je u smijeh.

Taj trenutak možete pogledati na 18. minuti videa ispod.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!