NaslovnicaVijesti(VIDEO) Lukakuov odgovor na poraz Manchester Uniteda protiv Seville!

(VIDEO) Lukakuov odgovor na poraz Manchester Uniteda protiv Seville!

Romelu Lukaku je pohvalio Olea Gunnara Solskjaera i trojku Anthonyja Martiala, Marcusa Rashforda i Masona Greenwooda, nakon što je inzistirao da je stvarno sretan zbog Manchester Uniteda.

Lukakuov odgovor

27-godišnji belgijski napadač proveo je dvije sezone na Old Traffordu prije nego što je prošlog ljeta prodan u Inter u nevjerojatnom transferu od 74 milijuna funti.

Lukaku je ove sezone bio u nevjerojatanoj formi za ekipu Antonio Contea, jer je odigrao 50 nastupa u svim natjecanjima i postigao 33 gola.

Bivša zvijezda Uniteda i Evertona postigla je dva gola za Inter u pobjedi od 5-0 nad Shakhtarom u polufinalu Europske lige.

Govoreći nakon meča, Lukaku je dao svoje mišljenje o utakmici između Seville i Manchester Uniteda koja je završila porazom Crvenih đavola 2-1.

Belgijski internacionalac vjeruje da su Crveni đavoli pokušali dati sve od sebe protiv španjolskog kluba i predočio im da budu uspješni u novoj sezoni.

“United se potrudio. Mislim da su imali zaista dobru sezonu”, rekao je Lukaku za BT Sport.

“Mislim da je Ole napravio dobar posao, Greenwood također, Martial i Rashford – očekivao sam sve to, tako da sam zaista sretan zbog njih.”

Inter će igrati protiv Seville 21. kolovoza u finalu Europske lige, gdje će biti favoriti sa koeficijentom od 2.20 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!