NaslovnicaVijesti(VIDEO) Maguire opet na udaru kritika: Nevjerojatno koliko je loš

(VIDEO) Maguire opet na udaru kritika: Nevjerojatno koliko je loš

Kapetan Manchester Uniteda Harry Maguire ponovno se našao na meti kritika nakon sinoćnjeg remija Engleske i Njemačke u Ligi nacija.

Maguire je prvo “skrivio” jedanaesterac kojim je Njemačka povela 1:0, a sve je krenulo nakon što je njegovo loše dodavanje presjekao Jamal Musiala.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Maguire ga je oborio i skrivio jedanaesterac koji je kasnije izveo Ilkay Gundogan, a stoper je i kasnije bio kriv za drugi pogodak Njemačke nakon što je izgubio loptu na protivničkoj polovici terena.

Maguire je već duže vrijeme na udaru navijača Manchester Uniteda i engleske reprezentacije, a posljednjim pogreškama samo je dodana sol na ranu.

“U ovom trenutku gotovo da morate sažalijevati Maguirea. Nitko to neće učiniti, ali svejedno”, “Maguire je nevjerojatno loš, ludo je kako čovjek igra i za Manchester United i za Englesku”, “Nije Maguire kriv što je izabran , bacaju ga u lavlju jazbinu gdje mora igrati na razini za koju nije sposoban”, samo su neki od komentara navijača koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Svih šest golova na Wembleyju postignuto je u drugom poluvremenu. Engleska je gubila 2:0, vratila se, preokrenula i povela 3:2, a na kraju je nakon greške Nicka Popea utakmica završila 3:3.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!