NaslovnicaVijesti(VIDEO) Maguire kao Sivonjić: Promašio prazan gol sa pola metra!

(VIDEO) Maguire kao Sivonjić: Promašio prazan gol sa pola metra!

Manchester United i Milan remizirali su u prvoj utakmici osmine finala Lige Europe na Old Traffordu (1:1), koju je obilježio nestvaran promašaj Unitedovog Harryja Maguirea.

S vremena na vrijeme u nogometu se dešavaju nevjerovatni promašaji, a ovo što je uradio kapetan Manchester Uniteda Harry Maguire definitivno spada u tu kategoriju.

Navijači “Crvenih vragova” nisu mogli da vjeruju šta je promašio kapetan tima sa Old Trafforda na utakmici osmine finala Lige Europe protiv Milana.

Najskuplji stoper u povijesti nogometa se našao u idealnoj situaciji da zatrese mrežu Donnarume, koji je već bio savladan. Maguire je dočekao loptu nakon kornera na drugoj stativi, ali je sa manje od pola metra udaljenosti uspio pogoditi samo stativu!

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!