NaslovnicaVijesti(VIDEO) Manchester City podnio žalbu nakon što je Roy Keane nazvao Kylea...

(VIDEO) Manchester City podnio žalbu nakon što je Roy Keane nazvao Kylea Walkera idiotom!

Manchester City je podnio žalbu Sky Sportsu nakon što je Roy Keane nazvao Kylea Walkera ‘idiotom’, prema pisanju nekih izvještaja.

49-godišnja legenda Manchester Uniteda se obrušila na desnog beka Cityja nakon što je napravio prekršaj nad Sadio Maneom u kaznenom prostoru, te je Liverpool dobio penal.

Liverpool je remizirao protiv Cityja (1-1) na Etihadu ranije ovog mjeseca, ali Keane je nazvao Walkera ‘saobraćajnom nesrećom’ tijekom oštrog napada u analizi na poluvremenu u Sky Sports televiziji.

“Zato što je išao protiv idiota,” rekao je Keane, prije nego što je dodao da on nastavlja raditi iste greške i zbog toga s pravom je kanjen za to.

Daily Mail sada izvještava da City vjeruje da je Keane prešao granicu kada je 30-godišnjeg engleskog internacionalca nazvao idiotom.

A novine su dodale da je klub iz Premier lige kontaktirao Sky Sportsa kako bi izrazio nezadovoljstvo Keanovim odabriom riječi.

Engleski menadžer Gareth Southgate čak je branio Walkera protiv Keanea, rekavši da je vrlo zadovoljan sa onim što Walker radi.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!