NaslovnicaVijesti(VIDEO) Marcela veličanstveno dočekali navijači Olympiacosa, stadion se tresao

(VIDEO) Marcela veličanstveno dočekali navijači Olympiacosa, stadion se tresao

Marcelo je dobio apsolutno gromoglasan doček od strane Olympiakosovih navijača nakon što je u ponedjeljak predstavljen kao novo pojačanje.

Brazilska legenda povezivana je sa šokantnim prelaskom u Leicester City, ali to je brzo propalo i potpisao je jednogodišnji ugovor s Olympiacosom – uz opciju produljenja na još godinu dana.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na stadionu “Karaiskaki” okupilo se oko 20 tisuća navijača pirejskih crveno-bijelih koji su uz pirotehniku ​​i pjesme dočekali osvajača pet trofeja Lige prvaka.

Marcelo je bio u društvu supruge i dvoje djece, a pridružio se i sportski direktor crveno-bijelih Christian Karembeu, također bivši igrač Real Madrida.

Marcelo je u Real došao 2007. iz Fluminensea. Brazilac je odigrao ukupno 546 utakmica i s 25 osvojenih trofeja postao najtrofejniji igrač u povijesti “kraljevskog kluba”.

Za brazilsku reprezentaciju odigrao je 58 utakmica i postigao šest golova.

Olympiacos je trostruki uzastopni prvak Grčke, a u prva dva kola ove sezone Pirejci su osvojili četiri boda.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!